PRESIDENTI GJINOVCI VIZITOI KOMBËTAREN

FVK

PRESIDENTI GJINOVCI VIZITOI KOMBËTAREN Presidenti i FVK-së Bahri Gjinovci, e vizitoi kampin e Kombëtares së Kosovës në volejboll. Gjatë grumbullimit në Istog, vashat e Kombëtares të shtunën janë vizituar nga i pari i FVK-së, i cili e ka përcjellur nga afër punën dhe atmosferën në kampin e “Dardaneve”. Gjinovci ka […]