M-TECHNOLOGIE – SKENDERAJ

Detajet

Data Koha Dita e lojës
26/10/2019 14:00 JAVA III

Vendi

Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Dritan Hoxha, Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo

Rezultatet

Ekipi12345T
M-TECHNOLOGIE16162525183
SKENDERAJ25251515162
Next Post

MALISHEVA - PRISHTINA ELITE

M-TECHNOLOGIE 3 - 2 SKENDERAJ Detajet Data Koha Dita e lojës 26/10/2019 14:00 JAVA III Vendi Pallati i Rinisë dhe Sporteve Dritan Hoxha, Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo RezultatetEkipi12345TM-TECHNOLOGIE16162525183SKENDERAJ25251515162