KRERËT E FVK TAKOHEN ME DEKANIN DHE SEKRETARIN E FEFS

FVK

Kryetari Bahri Gjinovci dhe sekretari Valon Nikqi, sot në zyret e FVK kanë pritur në takim pune dekanin e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sporteve-FEFS, Musa Selimi dhe sekretarin Gani Ibrahimi. Selimi dhe Ibrahimi uruan kryetarin Gjinovci për zgjedhje në krye të FVK. Në takim u diskutuan mundësitë e thellimit […]