U MBYLL ME SUKSES EDHE DITA E DYTË E SEMINARIT ONLINE

FVK

Në ditën e dytë , në platformën online Zoom, ligjëroi Dr. Ass. Vildane Jashari Trajnerët në platformën online për 90 minuta patën rastin të njoftohen më hollësisht rreth temës: “Metodika e të mësuarit të shërbimit, sulmit dhe bllokut”. Në ditën e tretë , të hënën më 11 Maj 2020 do […]