U MBYLL ME SUKSES DITA E PARË E SEMINARIT ONLINE

FVK

Trajnerë dhe entuziastë të volejbollit, patën rastin të ndjekin seminarin online të volejbollit. Në ditën e parë, në platformën online Zoom, ligjëroi Dr. Sc. Bahri Gjinovci. Trajnerët në platformën online për 90 minuta patën rastin të njoftohen më hollësisht rreth temës: “Volejbolli për fillestarë, metodika e të mësuarit të pasimit […]