Lajme dhe Ngjarje

Vendimet e mbledhjes së Bordit të FVK-së, mbajtur me dt.03.02.2017

06.02.2017

Mbledhja e dytë e Bordit të FVK-sëmë shumë

Kuvendi Zgjedhor

04.12.2016

Ne Kuvendin Zgjedhor te mbajtur me 03.12.2016,iu dha besimi Kryetarit te tanishem Dr.Abedin Ibrahimit edhe per nje mandat katervjeqar,si dhe per Nenkryetar Blerim Gergurit.Per here te pare Nekryetare e FVK-se u zgjodh Feime Shala ish volejbolliste e shquar e Drites se Gjilanit.më shumë

FVK sot mbajti konferencë për media

18.11.2016

FVK sot mbajti konferencë për media lidhur me pranimin e FVK-së në CEV me drejta të plota, si dhe për Kupën e FVK-së e cila fillon këtë fundjavë në konkurrencën e meshkujve.më shumë

previous

1-3 Nga 325

next

Rezultatet e ligave:

SUPERLIGA - Meshkujt

Nr.Ekipi N.P.
1.Luboteni 824
2.Prishtina Volley 922
3.Peja 915
4.Drenica-R&Rukolli 814
5.Theranda 913
6.Vushtrria 911
7.As Vushtria 95
8.Prishtina 91

KOLEGJI UNIVERSI SUPERLIGA - Femrat

Nr.Ekipi N.P.
1.Drita 925
2.Skenderaj 923
3.Kastrioti 920
4.Prishtina Volley 916
5.Drenasi 98
6.Prishtina 97
7.Ferizaj 95
8.Gryka 94

Liga e I-rė - Meshkujt

Nr.Ekipi N.P.
1.Prishtina Voley 39
2.Vushtria 36
3.Ulpiana 33
4.Shterpce 30

Liga e I-rė - Femrat

Nr.Ekipi N.P.
1.KVF Ferizaj 719
2.Gryka 717
3.Ulpiana 716
4.Fushë Kosova 714
5.Trepça 79
6.Akademia Drita 75
7.Arbëria 74
8.Prishtina Junior 70