M-TECHNOLOGIE – FERIZAJ

Detajet

Data Koha Dita e lojës
13/10/2019 17:30 JAVA I

Vendi

Pallati i Rinisë dhe Sporteve
Dritan Hoxha, Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo

Rezultatet

Ekipi123T
M-TECHNOLOGIE2525253
FERIZAJ F1814150

Referat

Refer 1Refer 2
Naim LaknaAfrim Morina
Next Post

ULPIANA - THERANDA

M-TECHNOLOGIE 3 - 0 FERIZAJ F Detajet Data Koha Dita e lojës 13/10/2019 17:30 JAVA I Vendi Pallati i Rinisë dhe Sporteve Dritan Hoxha, Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo RezultatetEkipi123TM-TECHNOLOGIE2525253FERIZAJ F1814150 Referat Refer 1Refer 2 Naim LaknaAfrim Morina