FVK dhe FSHV vazhdojnë bashkëpunimin brilant, tre volejbollistë i bashkohen Kosovës

FVK

Presidenti i Federatës së Volejbollit të Kosovës, z. Bahri Gjinovci dhe ai i Shqipërisë, z. Erlind Pëllumbi kanë nënshkruar sot marrëveshjen e përbashkët, që erdhi falë raporteve shumë të mira në vazhdimësi mes këtyre dy institucioneve, që i mundëson tre volejbollistëve të ndryshojnë Kombëtaren përfaqësuese. Nga ajo e Shqipërisë, kalojnë […]