MBYLLET EDHE DITA E PESTË E SEMINAREVE ONLINE PËR TRAJNER

FVK

Në ditën e pestë të seminareve për trajnerë, ka ligjeruar prof.Lorik Ilazi me temë: “Përgaditja e ekipit para dhe gjatë fazës së garave”. Seminari ishte shumë i mireseardhur për trajnerët të cilët ndoqen seminarin. Federata e Volejbollit e Kosovës në bashkëpunim me Këshillin Profesional, Shoqaten e Trajnerëve dhe Komisionin për […]