Istref Elezaj ndan drejtësinë në kualifikuesen e “Challenge Cup” dhe fiton thirrje si gjyqtar ndërkombëtar

FVK

Gjyqtari kosovar tashmë me kredenciale evropiane, Istref Elezaj ka grumbulluar nënshkrimet e nevojshme nga kontrollerët për të fituar thirrjen si gjyqtar ndërkombëtar i volejbollit. Elezajt iu desh të tregonte veten në tri ndeshje ndërkombëtare për të grumbulluar nënshkrimet nga tre kontrollerë për të arritur të sigurojë thirrjen si gjyqtar ndërkombëtar. […]