KOMISIONI PËR REGJISTRIMIN E LOJTARËVE DHE AFATET KALIMTARE

Kristina Lazri

Vendi i Lindjes: Klinë
Data e Lindjes: 14.09.1983
Telefoni: +386 (0) 49 408 080
E-mail: lazri.kristina@gmail.com

Blerim Gërguri

Vendi i Lindjes: Prishtinë
Data e Lindjes: 05.07.1965
Telefoni: +377 (0) 45 220 223
E-mail: blerim_gerguri@hotmail.com

Alban Brajshori

Vendi i Lindjes: Prishtine
Data e Lindjes: 19.05.1985
Telefoni: +377 44 238 046 / +386 49 238 046
E-mail: alban_185@hotmail.com

Rezultatet e ligave:

SUPERLIGA - Meshkujt

Nr.Ekipi N.P.
1.Luboteni 1442
2.Peja 1430
3.Prishtina Volley 1428
4.Drenica-R&Rukolli 1425
5.Theranda 1417
6.Vushtrria 1416
7.As Vushtria 148
8.Prishtina 142

KOLEGJI UNIVERSI SUPERLIGA - Femrat

Nr.Ekipi N.P.
1.Drita 1437
2.Skenderaj 1436
3.Kastrioti 1432
4.Prishtina Volley 1427
5.Ferizaj 1410
6.Gryka 149
7.Drenasi 149
8.Prishtina 148

Liga e I-r - Femrat

Nr.Ekipi N.P.
1.Vushtrria 924
2.Trepça 922
3.Ulpiana 1017
4.Akad. Drita 915
5.F. Kosova 1014
6.Dukagjini 97
7.Prishtina J 100

Liga e I-r - Meshkujt

Grupi Lindje:

Nr.Ekipi N.P.
1.Ulpiana 718
2.Shpella 615
3.Ferizaj 610
4.Arberia 75
5.Kacaniku 73

Grupi Perendim:

Nr.Ekipi N.P.
1.Malisheva 616
2.Vllaznimi 614
3.Drenasi 65
4.Gjimnazisti 52